Nieuws uit Overijssel


27-05-2015

weerselose-markt.png

Weerselose Markt ook elke tweede zondag

WEERSELO – De Weerselose Markt start vanaf zondag 14 juni met markten op iedere tweede zondag van de maand. De markten beginnen ’s middags om 12.00 uur en duren tot 17.00 uur. De markten zijn in het bijzonder gericht op het hele gezin en er worden om dat te onderstrepen tal van gezellige activiteiten georganiseerd voor jong en oud en uiteraard is er muziek.
Ter gelegenheid van de eerste zondagsmarkt op 14 juni opent burgemeester R.S. Cazemier van Dinkelland het prachtige nieuwe entreegebouw – gebouwd in de stijl van een authentiek boerenhuis met onderschoer.
Er is ’s middags een oldtimershow en er zijn tal van creatieve workshops. Verder komt de drumband van Weerselo. Ook de Drentse zangeres Silvia Swart komt haar nieuwe single promoten en met haar mee komt de zanger John Enter.
Niet alleen in de zomermaanden, maar het hele jaar door willen de exploitanten, de familie Busscher, de speciale zondagsmarkten houden. De basisopzet is vergelijkbaar met de markten op de zaterdagochtenden waarop iedereen vrij is om spontaan aan te schuiven en ook zelf een stand te komen huren, maar op de tweede zondag van iedere maand wil Busscher de sfeer proberen te creëren zoals bekend van de extra markten op de bijzondere feestdagen. De markten op zaterdagmorgen van 09.00 tot 14.00 uur gaan onveranderd door.
De Weerselose Markt beschikt over voldoende parkeervoorzieningen en het parkeren is geheel gratis.
 

(c) 2024 Stichting Tubbig Nieuws || Powered by Sunshine IT
website statistieken