Tubbergen


24-05-2015

roparun2015-mariaparochie.png

Warm onthaal Roparun in Mariaparochie

ALMELO – De Roparunners, die zich inzetten ter bestrijding van kanker, zijn in de loop Hamburg-Rotterdam al enkele jaren een warm onthaal in Almelo bekend. De stad werd tenminste al drie keer op rij door de teams tot leukste doorkomststad verwelkomt.
Voor de Almeloopers, dat met twee teams deelnam, r eden om dat warme onthaal in de thuisregio dit jaar ook in Mariaparochie te enthousiasmeren en daar zijn de inwoners van het kerkdorp prima in geslaagd, getuige de fotoreportage van AlmeloNieuws-fotograaf Jan Bril.
Uiteraard was het in het centrum van Almelo eveneens weer raak, zij het dat deze keer langs het nieuwe stadhuis aan de Haven NZ werd gelopen waar Omroep Almelo live aanwezig was. Op het Amaliaplein was het een drukte van belang en brak de feestvreugde pas goed los. En dat allemaal voor de zorg van kankerpatiënten die vanuit Roparun vorig jaar ruim 5 miljoen euro zagen ingezameld en uitgedeeld. Daarvan kwam de laatste drie jaar 50.000 euro terug naar de regio Almelo, als zijnde de leukste doorkomstplaats en hopelijk heeft Mariaparochie er aan bijgedragen dat ook dit jaar weer hoge ogen worden gegooid.

Fotoreportage: Jan Bril

Fotoreportage (118 foto's)...
(c) 2024 Stichting Tubbig Nieuws || Powered by Sunshine IT
website statistieken