SportNieuws


27-05-2015

simon-cziommer-exit-bij-heracles.jpg

Pijnlijk vertrek Cziommer bij Heracles Almelo

ALMELO – Hij wilde nog zo graag een jaartje door bij Heracles Almelo, routinier Simon Cziommer (34) maar de leiding van Heracles Almelo koos er voor om geen nieuw contract aan te bieden, zo werd Cziommer woensdag in een gesprek medegedeeld. De geboortige Duitser moet dus noodzakelijker wijze op zoek naar een andere club die nog een jaartje met hem door wil.
Cziommer is dus vrij om te gaan en staan waar hij wil en er zal vast nog wel een club zijn die het in hem ziet zitten, want hij was ontegenzeglijk op het veld en in de kleedkamer het afgelopen moeizame seizoen van nut voor Heracles Almelo.

Milano Koenders
Verdediger en Surinaams international Milano Koenders (28) moet eveneens op zoek naar een nieuwe club. Zijn aflopende contract wordt niet verlengd. Koenders kwam vanaf 2012 tot 53 duels waarin hij niet scoorde.

Daan Rienstra
Ook de 22-jarige Daan Rienstra vertrekt bij Heracles Almelo. Transfervrij maakt hij de overstap naar RKC Waalwijk voor een 2-jarige verbintenis. Bij Heracles speelde hij bij de beloften en kwam slechts een keer in actie voor de hoofdmacht.

(c) 2023 Stichting Tubbig Nieuws || Powered by Sunshine IT
website statistieken