SportNieuws


12-06-2015

paul_gladon_tekent_bij_heracles_almelo.jpeg

Paul Gladon naar Heracles en AZ wil Linssen

ALMELO – In Alkmaar toont men belangstelling voor Bryan Linssen. De aanvaller kwam in 2013 van VVV over naar Heracles Almelo en scoorde opeenvolgend 11 en 10 doelpunten in twee competities. Hij heeft nog een contract bij Heracles tot de zomer van 2016.

<< Deze week trok Heracles Almelo spits Paul Gladon aan. De 23-jarige komt transfervrij over van Sparta Rotterdam. In de afgelopen twee Jupiler-seizoenen scoorde hij in totaal 30 keer in dienst van achtereenvolgens Fc Dordrecht als Sparta-huurling en Sparta. Gladon had dit seizoen een 'haat/liefde' verhouding met de supporters van Sparta omdat hij in het seizoen 2013-2014 als huurling bij Fc Dordrecht de Rotterdammers uit de nacompetitie stootte door tegen Sparta te scoren en zo het promotiefeest van Fc Dordrecht mede bewerkstelligde.Sparta trok de Hoofddorper aan bij de A-jeugd en genoot daar verder zijn opleiding. Gladon tekende meteen na het eerste gesprek bij Heracles voor 3 jaar en koos derhalve niet voor Go Ahead Eagles uit Deventer dat hem eveneens wilde inlijven.

De Almeloërs kwamen eerder deze week ook rond met verdediger Tim Breukers. De huurling van Fc Twente keerde het afgelopen seizoen terug in Almelo en tekende alsnog een tweejarig contract. Omdat Heracles eerder al Wout Droste aantrok van Cambuur, strijden beiden dus om de rechtsbackpositie.

(c) 2024 Stichting Tubbig Nieuws || Powered by Sunshine IT
website statistieken