SportNieuws


17-05-2015

hera-eagles_1d3_9598a.jpg

Magere winst Heracles op Go Ahead Eagles

ALMELO – Over de wedstrijd van Heracles Almelo tegen GA Eagles valt weinig te vertellen. De Overijsselse derby die nog geen minuut een derby werd, eindigde in een minimale zege voor Heracles met 1-0. Scheidsrechter Higler kon de kaarten op zak houden want de ‘Eagles’ spelen niet alleen nacompetitie om degradatie maar willen ook Europa in middels de Fair Play stand.
Het was Linssen die zijn tiende treffer van dit seizoen liet aantekenen na aangeven door Bel Hassani. Maar voor zijn 12e en 13e treffer faalde hij hopeloos. Dat deed ook de oud-Heraclied Glynor Plet in het shirt van de ‘Eagles’. Koppend was hij drie keer onmachtig en zijn schot in de eindfase werd fraai uit de lucht gepakt door Heracles doelman Castro waardoor Heracles aan de goede kant van de score bleef.
Voor de Deventernaren restte het voordeel dat de nacompetitie vrijdag om 18.30 uur in De Vijverberg kan worden begonnen in de streekderby tegen De Graafschap.

Heracles Almelo - GA Eagles 1-0
(0-0)
1-0 Bryan Linssen (48)

Fotoreportage: Alexander Kamp


Commentaren:
klik hier

Scheidsrechter:
Higler

Opstellingen:

Heracles Almelo: Castro, Breukers, Te Wierik, Zomer (Schenkeveld/72), Fledderus, Vujicevic, Bruns (Cziommer/63), Bel Hassani, Linssen (Darri/80)), Weghorst, Navratil.
GA Eagles: Cummins, Schenk, Overgoor, Turuc, De Sa (Schalk/72), Amevor, Lambooij, Van Ooijen (Duits/76), Wijnaldum, Verhoek (Reimerink/46), Plet.


Fotoreportage (31 foto's)...

(c) 2024 Stichting Tubbig Nieuws || Powered by Sunshine IT
website statistieken