SportNieuws


07-05-2015

heracles-tencate.png

Heracles wil van kampioen PSV winnen

ALMELO – De spelers van Heracles Almelo trekken alles uit de kast voor een stunt in de uitwedstrijd tegen kampioen PSV. Bevrijdt van degradatiezorgen (op doelgemiddelde) rest de Heraclieden nog twee wedstrijden, tegen PSV uit op zondag 10 mei en de laatste wedstrijd tegen Go Ahead Eagles thuis op zondag 17 mei a.s.
Voor de weer in genade aangenomen Oussama Tannane komen die wedstrijden te vroeg. Het jonge talent heeft in de afgelopen maanden hard gewerkt om zijn drift in toom te leren houden. Hij heeft nog een contract tot de zomer van 2016. Ook keeper Bram Castro (32) heeft nog een contract tot medio volgend jaar. Na een slepende blessure knokte hij zich in het team en pakte belangrijke punten voor de Almeloërs. Of Castro blijft of vertrekt, is echter de vraag? Volgens de Belgische krant ‘Het Belang van Limburg’ wil de kampioen van de tweede klas Sint Truiden, de keeper graag weer voor de derde keer terug halen naar zijn woonplaats na eerder bij PSV en Roda JC te hebben gespeeld. Tegen PSV staat Castro in ieder geval in de basis.
Dat geldt niet voor Jeroen Veldmate en routinier Simon Cziommer. Beiden lijken niet fit genoeg na blessures.
Wie zeker op de bank zit is trainer John Stegeman en dat lijkt ook volgend seizoen zo te zijn. Stegeman volgde na zeven nederlagen op rij bij de start van de lopende competitie trainer Jan de Jonge op. Heracles wil Stegeman een contract aanbieden als hoofdtrainer voor één seizoen. Hendrie Krüzen keert in ieder geval terug in zijn Almelo als assistent-trainer. Hij krijgt een contract voor drie seizoenen en wordt als ‘cultuurbewaker’ gezien door het bestuur van de Heraclieden.
Een ‘blijvertje’ is hoofdsponsor TenCate dat eind vorige week het sponsorcontract met twee jaar verlengde en al 12 jaar hoofdsponsor is. “De verlenging van ons hoofdsponsorschap bestendigt de hechte relatie die Heracles Almelo en TenCate al ruim 12 jaar hebben. Sporttechnische innovatie door middel van moderne kunstgrassystemen staat hierin centraal. Het siert Heracles Almelo dat de club steeds vooraan wenst te lopen met tal van innovaties. De huidige vernieuwing van het stadion is de kroon op dat streven”, zei CEO Loek de Vries die eerder al eens boos weg liep bij de club uit 053 omdat men daar kunstgras afkraakte.
De Amerikaan Trevis Brent lijkt geen ‘blijvertje’ te worden. De man met naast het Amerikaanse- ook het Nederlandse staatsburgerschap, verbleef in Almelo op ‘amateurbasis’ en speelde dezer dagen op proef bij Almere City.

(c) 2024 Stichting Tubbig Nieuws || Powered by Sunshine IT
website statistieken