SportNieuws


29-05-2015

spandoek-a1_img_2551.jpg

De poort naar Twente is nu zwart-wit

ENTER – Eens kleurden de viaducten over de A1 rood-wit maar vanavond om 19.03 uur precies keken de passanten bij Enter naar een reusachtig spandoek met het trotse nieuwe logo van Heracles Almelo in zwart-wit.
De club die aan de vooravond staat van het elfde opeenvolgende seizoen in de eredivisie, timmert aan de weg met een grootse verbouwing van het stadion en daar past een nieuw logo bij met gevoel voor traditie. Althans dat mag de conclusie zijn van het teamwork van supporters, clubleiding en de ontwerpers van Morskieft in het karaktervolle pand Dock 36 langs de A1 in Enter.
In het ontwerp keert de Griekse mythologie terug met een karaktervolle kop van de held Heracles (in het Latijn Hercules). Het jaar van oorsprong staat er in en de ruitjes van Almelo maar dan wel blauw zoals het hoort. Het wachten is nu op de nieuwe wedstrijdoutfit want bij Heracles wordt al het nieuws gedoseerd de wereld in geslingerd!

Update:
Later op de avond het bericht dat Thomas Bruns heeft bijgetekend tot de zomer van 2017. De 23-jarige Wierdenaar speelde tot nu 110 wedstrijden voor Heracles Almelo en scoorde 15 keer. De nummer 10 kon al in de winterstop bijtekenen maar vond dat toen te vroeg en wilde zijn kans op een grotere club afwachten.

Ook doelman Renze Fij heeft vandaag voor twee jaar bijgetekend. Hij kwam in 2012 naar Heracles en is de derde doelman van de club. Voordien speelde hij bij FC Twente, Go Ahead Eagles, FC Groningen en SC Veendam.

Fotoreportage (7 foto's)...

(c) 2023 Stichting Tubbig Nieuws || Powered by Sunshine IT
website statistieken