ShowNieuws


19-02-2013

ruben-nicolai-theaterhotel-2013.png

Ruben Nicolai komt 'solo' naar Almelo

Hoe komen jullie aan de naam “Little Friday”? Waar staat dat voor?
“Little Friday” is in Engeland een bijnaam voor de woensdagavond/donderdagavond (kiezen wat van toepassing is), als men de kroeg al in wil maar het eigenlijk nog geen weekend is. En op elke woensdag/donderdag (kiezen wat van toepassing is), maken wij met veel plezier de balans van de week op, zodat het weekend wat eerder kan beginnen.

Waar gaat de voorstelling over?
De voorstelling gaat over twee jongens die worstelen met hun sexualiteit…
O nee, de voorstelling biedt een kijkje in de keuken van een televisiemaker (ik zeg niet welke). Ik hoop dat op verschillende manieren en vooral op een vermakelijke manier over te brengen. Het publiek krijgt als bonus een eigen mini internetuitzending. Als dit ingewikkeld lijkt; kom dan vooral eens kijken! Als u het wel snapt; ook!

T.v., theater, internet. Gebruik je nog meer nieuwe media?
“Ons motto is: we tell your story”. Iedereen kan iedereen nomineren. Little Friday is een theatervoorstelling waar meerdere communicatiemiddelen worden ingezet. Het publiek zal niet alleen tijdens de voorstelling maar ook de dagen ervoor (en de rest van hun leven na afloop)via twitter en facebook deel kunnen nemen als redactie van Little Friday!

Bestaat deze toer al ergens in de wereld?
Nee nog niet. We starten dit sympathieke initiatiefje in Nederland maar uiteindelijk moet het een gigantisch concept worden welke over den gehele wereld uitgerold zal worden! Moehahahaha!

Wat fascineert je aan televisie en wat maakt theater zo mooi?
Televisie creeert een fascinerende schijnwereld waarin alles mogelijk is, maar met een publiek op afstand. In het theater kan ook alles alleen dan is het aanwezige publiek er direct bij betrokken. Het publiek bepaalt dan veel meer hoe de avond verloopt. Mijn bedoeling is het publiek bij Little Friday nog meer invloed te geven dan ze normaal al hebben.

Je eerste solo voorstelling!
Ja, het is een waanzinnig spannende rit deze theatertour en dan ook voor het eerst alleen op een podium en dus niemand om op terug te vallen als het even wat minder gaat. Ik sta er van te kijken wat er allemaal bij komt kijken. Maar ik doe het niet alleen en ik heb een fantastische team van collega’s, vrienden en huisdieren die me steunen. Peer & Svetlana, bedankt!In “Little Friday” staat het weekend centraal.

Hoe ziet je ideale weekend eruit als tijd of geld geen rol speelt?
Eerst een knallende Little Friday Show neerzetten in Almelo gevolgd door een groot feest in de foyer met alle bezoekers en aanhang. Midden in de nacht naar Schiphol en vanaf daar met vrienden vliegen naar Madrid. Daar op het terras van het hotel in het zonnetje nog even een ochtenddutje doen, wedstrijd Real Madrid meepakken, heel lekker eten en drinken in het Flamenco restaurant waar ze bijna óp je tafel staan te dansen en te zingen, en zondagavond om precies 19:00 weer thuis voor Studio Sport. Of toch met Tiesto mee naar Ibiza…?
 

(c) 2024 Stichting Tubbig Nieuws || Powered by Sunshine IT
website statistieken