ShowNieuws


25-02-2013

p1050587.jpg
Ben Rienstra kwam even buurten bij 'paparazzo' Freek om te vernemen hoe het gaat.

'Paparazzo' Freek bij Heracles - Vitesse

ALMELO – AlmeloNieuws.nl ‘paparazzo’ Freek toog weer eens naar het Polman Stadion, deze keer om de wedstrijd Heracles Almelo tegen Vitesse Arnhem bij te wonen. Niet zoals dat vroeger struinend door de VIP-boxen ging om een mooie plaat te schieten, maar louter voor het voetbal want fotograferen zit er voor Freek niet meer in gelet op zijn progressieve spierziekte ALS.
Freek zag bibberend in de kou in ieder geval een mooie pot voetbal die helaas voor de zwart-witten verloren ging met 3-5. Ook zag hij dat de geschorste Theo Jansen gewoon tussen het volk op de tribune plaatsnam en niet tussen de VIPS, maar vooral toch ook terugdenkend aan het benefietgala van begin deze maand in de business-room van het Polman Stadion om centjes bij elkaar te harken voor onderzoek tegen ALS. Het business-volk liet zich toen van de goede kant zien en zag bovendien een bevlogen Heracles-voorzitter Jan Smit zijn veilinghamer doormidden slaan.
Zaterdag had Freek dus een nieuw exemplaar bij zich zodat Smit ook het eerstvolgende gala voor ‘Kans voor een Kind’ de ingebrachte veilingstukken kan afhameren.

Meer weten over ALS? Klik hier…

Fotoreportage (7 foto's)...
(c) 2024 Stichting Tubbig Nieuws || Powered by Sunshine IT
website statistieken