Nieuws uit Overijssel


23-07-2015

hera-lady-360.png

Heracles populair, run op kaarten en skyboxen

ALMELO - Het aantal verkochte jaarkaarten bij Heracles Almelo is al met zo’n 1000 gestegen naar plus 5500. Doel is het halen van 7500 jaarkaarten in het nieuwe stadion dat een capaciteit heeft van ruim 12.000 toeschouwers.
Daarom is Heracles gestart met de actie proefzitten in het vernieuwde stadion. Dit om een kijkje te nemen vanaf de eerste of tweede ring. Aanmelden vooraf is verplicht omdat nog volop wordt gebouwd en men uit veiligheidsoverweging alleen onder begeleiding groepsgewijze een kijkje kan nemen.

LadiesSeats
Als eerste Bvo in Nederland heeft Heracles ook een speciaal vak voor vrouwelijke fans. Procentueel heeft de club al de meeste vrouwelijke fans zo bleek uit landelijk onderzoek. De club speelt daarop in met een vak met LadiesSeats en een Ladies jaarkaart geeft ook recht op speciale acties zoals een exclusief bezoek aan de BusinessClub of modeshow.

Meer skyboxen verhuurt

Ook de zakenwereld toont een flink stijgende belangstelling om bij Heracles te gaan netwerken. Het aantal skyboxen is verdubbeld en er zijn er nog slechts 4 beschikbaar. De prijs voor een skybox varieert van 68.000 euro tot 80.000 euro naar gelang de ligging.

Begroting stijgt

De exploitatiebegroting stijgt bij Heracles van 8,5 naar 10 miljoen euro. Dit mede omdat het grotere stadion ook hogere lasten met zich meebrengt. De begroting blijft daarmee sluitend.

Op tijd klaar

Voor de bouwvakkers is het nog geen vakantie. Er wordt nog volop gewerkt aan de vernieuwing van het stadion dat een ware metamorfose ondergaat. Toch kan Heracles op zondag 16 augustus om 16.45 uur promovendus NEC ontvangen voor de eerste thuiswedstrijd in de nieuwe competitie. In Nijmegen is men al met de verkoop van maximaal 500 kaarten voor de bus-combi begonnen.

Fotoreportage: 10 foto's

(c) 2023 Stichting Tubbig Nieuws || Powered by Sunshine IT
website statistieken