Colofon

Stichting TubbigNieuws.nl - De berichtgeving op deze site wordt aangeleverd door vaste vrijwilligers en kan eveneens worden aangeleverd door organisaties en particulieren uit de regio Tubbergen. Bedenk dat u bij het aanleveren van foto's alleen uw eigen gemaakte foto's aanlevert. Het is voor de redactie ondoenlijk om eventueel copyright uit te zoeken zonder brongegevens. Claims in deze wijzen wij dan ook af. Indien wordt aangetoond dat onterecht foto's met copyright zijn aangeleverd door derden, worden deze onmiddelijk verwijderd.

Redactie: De redactie is bereikbaar via email:
Klik hier

Nieuwsberichten kunt u via bovenstaande aanleveren.
Plaatsing van aangeleverde berichten is zonder discussie ter beoordeling aan de redactie.

Webmaster: Voor het melden van technische storingen of fouten op deze website: Klik hier

Resolutie: Deze website komt het beste tot zijn recht met een beeldschermresolutie van 1024x768px.

Aansprakelijkheid: Stichting TubbigNieuws.nl is niet aansprakelijk voor virussen en schade's aan uw PC.
Stichting TubbigNieuws.nl  is eveneens niet aansprakelijk voor eventuele juridische gevolgen op door derden aangeleverde en door ons geplaatste berichten op Stichting TubbigNieuws.nl .

Adverteren: Bedrijven kunnen tegen een geringe vergoeding, hun bedrijfslogo met Link naar hun website, laten plaatsen in de Random van TubbigNieuws.nl. De bijdrage daarvoor, wordt benut om de onkosten van de website TubbigNieuws.nl te kunnen bestrijden. Voor verenigingen in de gemeente Tubbergen gelden speciale tarieven. Interesse? Neem dan contact met ons op.

Vrijwilliger worden: Heeft u interesse om medewerker te worden? Kunt u redactioneel uit de voeten en/of maakt u ook mooi foto's? Meldt u dan aan voor een vrijblijvend gesprek!
Klik hier

Copyright: Op alle op de website van Stichting TubbigNieuws.nl geplaatste artikelen en/of foto's cq afbeeldingen, is het auteursrecht van toepassing. Behoudens schriftelijke toestemming van Stichting TubbigNieuws.nl , is het wedergebruik van het op Stichting TubbigNieuws.nl gepubliceerde, derhalve verboden en kan het gebruik daarvan in welke zin dan ook, tot juridische gevolgen leiden.

TubbigNieuws.nl is sinds 1 januari 2013 onderdeel van de stichting AlmeloNieuws.nl 

Terug naar vorige pagina


(c) 2024 Stichting Tubbig Nieuws || Powered by Sunshine IT
website statistieken